Reis 5: Portugal, 1 – 8 oktober

Portugal 1 oktober – 8 oktober 2019

 

Het huis ‘Casa Margarita” is 200 meter vanaf het centrum van Altura met verschillende kleine winkeltjes en supermarkt in de nabije omgeving. Altura ligt in de Algarve in het zonnige Portugal in de gemeente Casto Marim. De villa ligt 1.3 km van het strand aan een doodlopende weg. Het is een erg rustige plek en heeft een eigen prive-zwembad. Vanaf Casa Margaritsa is een uitstapje naar Monte Gordo op 7 km afstand en ook zijn er mogelijkheden voor verschillende boottripjes en excursies.
Het huis is van alle gemakken voorzien, denkend hierbij aan airco, afwasmachine, verschillende luxe keukenapparatuur en oven/magnetron.

 

Portugal staat bekend om natuurlijk het lekkere weer, de gastvrijheid, het lekkere eten en natuurlijk de vele bezienswaardigheden in de buurt.
De villa heeft naast de grote hoofdkeuken ook nog 3 kleine open keukens, magnetron en koelkast. Elke studio heeft zijn eigen ingang.

 

 

Reisinfo:

Deze reis leggen we af per vliegtuig vanaf Schiphol in Amsterdam. Zodra we in Portugal aankomen zal er een transferbusje ons naar de villa brengen. De rest van de week hebben we deze taxi niet tot onze beschikking, maar zullen we net als andere jaren gebruik maken van een taxibusje. Deze kosten zijn niet bij de prijs bij inbegrepen. De kosten voor een taxi in Portugal zijn erg laag in vergelijking met de kosten in Nederland. Op de laatste dag worden we wel weer naar het vliegveld in Faro gebracht met de transferbus.

Kosten: €625,-
Aantal deelnemers en begeleiders: 8 deelnemers en 2 begeleiders
Er is geen mogelijkheid voor een eenpersoonskamer.
Er zijn tweepersoons kamers beschikbaar met losse bedden.

Bijeenkomst vooraf: Woensdag 4 september 14:00 – 15:00 uur. Locatie: centraal bureau Kwintes, Zeist.

Inbegrepen:
* Overnachtingen
* Verblijf op basis van all inclusive
We verzorgen de maaltijden samen met elkaar. De verzorging begint met de lunch of gezamenlijke maaltijd op de aankomst dag en eindigt met een ontbijt/lunch op de vertrekdag. Indien u door een late aankomst en/of vroeg vertrek op   de  bestemming één van de maaltijden en/of andere verzorging mist is hiervoor geen restitutie mogelijk.
* Informatiebijeenkomst vooraf
* Vlucht Amsterdam schiphol – Faro en retour
* Toeristenbelasting
* Transfer Faro naar Casa Margarita en retour

Niet inbegrepen:
* Vervoer naar Schiphol en retour
* Vervoer naar excursies
* Excursies / entreegelden
* Zakgeld
* Reisverzekering