Reis 4: Bergen aan Zee, 25 – 30 augustus

Bergen aan Zee, 25 – 30 augustus

 

LET OP: Voor deze reis is nog plaats voor 1 mannelijke deelnemer!

In Bergen aan Zee staat het comfortabele Zeehuis op 500 meter van het strand. Per nacht kunnen hier 84 gasten terecht. Het monumentale gebouw was ooit een vakantiekolonie van het Burgerweeshuis van Amsterdam. Als gast kun je in het huis makkelijk een eigen plek creëren  met behulp van twee keukens en zalen. Dankzij een stoellift is het huis geschikt voor minder validen. Bij het huis worden fietsen verhuurd. Op het strand kan je lekker uitwaaien, vliegeren, surfen en zwemmen. Alkmaar ligt vlakbij, evenals het Noord-Hollands Duinreservaat.
Vooralsnog hebben we 15 plekken gereserveerd.

Reisinfo:
Deze reis leggen we af per trein. Een OV-kaart is dan ook verplicht. Het is voor deze reis noodzakelijk dat je minimaal 20 minuten kunt lopen en dus (redelijk) goed ter been bent. Ook leggen we de excursies af per OV. Het is mogelijk om ter plaatse een taxi te reserveren voor bijvoorbeeld naar een excursie. Deze kosten zijn niet inbegrepen.
Kosten: €270,-
Aantal deelnemers en begeleiders: maximaal 13 deelnemers en 2 begeleiders
Er is eventueel een mogelijkheid voor een eenpersoonskamer. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Deze kosten zijn €150,- aangezien er een volledige 2-persoonskamer geboekt moet worden.
Bijeenkomst vooraf: woensdag 21 augustus van 14.00 tot 16.00 Centraal Bureau Kwintes

Inbegrepen:
* Overnachtingen
* Verblijf op basis van all inclusive
We verzorgen de maaltijden samen met elkaar. De verzorging begint met de lunch of gezamenlijke maaltijd op de aankomst dag en eindigt met een ontbijt/lunch op de vertrekdag. Indien u door een late aankomst en/of vroeg vertrek op de bestemming één van de maaltijden en/of andere verzorging mist is hiervoor geen restitutie mogelijk.
* Informatiebijeenkomst vooraf
* Toeristenbelasting

Niet inbegrepen:
* Vervoer naar accommodatie
* Vervoer naar excursies
* Excursies / entreegelden
* Zakgeld
* Beddengoed, huren van lakenpakket kost 7 euro
* Reisverzekering
(voorbeeld kosten Utrecht CS – Bergen aan Zee +/- vol tarief €16,- trein en bus.
Met 40% korting +/- €10,- enkele reis)