Reis 3: Terschelling, 30 augustus – 6 september

Terschelling 30 augustus 2019 – 6 september 2019

LET OP: Er is nog plaats voor 1 man op een gedeelde kamer!

Het motto van Jelle’s plak: Kom gerust tot rust! en dat kan gegarandeerd in de gezellige familieboerderij. Deze groepsaccomodatie ligt in het rustige en centraal gelegen dorpje Lies.
Jelle’s plak is ongeveer 1 km. verwijderd van de waddendijk. Bij helder weer zie je ’s avonds heel sfeervol de lichtjes van de dorpen en steden aan de wal onder een prachtige sterrenhemel.
Op ongeveer 2.5 km afstand ligt het Noordzeestrand. Per fiets een mooi ritje van ongeveer 10 -15 minuten. Natuurlijk is er ook mogelijkheid om te zwemmen, vliegeren, paardrijden of te relaxen.
Deze reis wordt deels per trein en boot afgelegd!


Reisinfo:

Deze reis wordt afgelegd per trein, boot en bus. Deelnemers die slecht ter been zijn moeten even contact opnemen met het Team van Begeleid-Reizen om te overleggen of de reis wel geschikt is.
Kosten: €350,-
Aantal deelnemers en begeleiders:
Er is eventueel een mogelijkheid voor een eenpersoonskamer. Hier zijn extra kosten aan verbonden. De kosten zullen €145,- euro zijn omdat er een volledige tweepersoonskamer bij geboekt moet worden.
Bijeenkomst vooraf: woensdag 21 augustus van 11.00 tot 13.00 Centraal Bureau Kwintes

Inbegrepen:
* Overnachtingen
* Verblijf op basis van all-inclusive
We verzorgen de maaltijden samen met elkaar. De verzorging begint met de lunch of gezamenlijke maaltijd op de aankomst dag en eindigt met een ontbijt/lunch op de vertrekdag. Indien u door een late aankomst en/of vroeg vertrek op de bestemming één van de maaltijden en/of andere verzorging mist is hiervoor geen restitutie mogelijk.
* Informatie bijeenkomst vooraf
* Boottocht Harlingen – Terschelling en retour
* Busrit naar accommodatie

Niet inbegrepen:
* Fietsverhuur op het eiland
* Excursies / entreegelden
* Zakgeld
* Vervoer naar Harlingen en van Harlingen naar huis
(voorbeeld kosten Utrecht CS – Harlingen Vol tarief €25.52, 40% korting €15.35)
* Reisverzekering